Nevenwerkingen van kankertherapie verzachten en verminderen? Vertrouw op de baanbrekende Belgische verzorgingsproducten van Ocare Pharma.

Het idee voor Ocare Pharma ontstond enige tijd geleden toen wij, als zaakvoerders, geconfronteerd werden met kanker in onze naaste familie- en vriendenkring. Hierbij zagen we dat er geen specifiek ontworpen verzorgingsproducten bestonden voor mensen met kanker.

Het idee groeide om, vanuit de ervaringen en de noden van de oncologische patiënten, een totaal aanbod van producten te ontwikkelen dat specifiek gericht is op patiënten die een oncologische behandeling krijgen.

Wij bouwden hiervoor een netwerk op met patiënten, artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners met bijzondere ervaring in oncologie.  Samen met dit team ontwikkelden wij een baanbrekend totaalpakket aan producten om de belangrijkste nevenwerkingen ter hoogte van de huid te verzachten en te verminderen. Hierbij werden op basis van wetenschappelijke studies aangepaste formuleringen ontwikkeld. Onze producten zijn samengesteld uit duurzame, zuivere en hoogkwalitatieve grondstoffen en worden geproduceerd in België. Ze werden uitgebreid klinisch getest bij elk type oncologische behandeling.

Doel en missie van

Oncology driven

Wij ontwikkelen producten die de bijwerkingen van oncologische therapie verlichten. Hiervoor rekenen we op een multidisciplinair team van patiënten, artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners met expertise in oncologie.

We Care

Elk product wordt zorgvuldig samengesteld op basis van de adviezen die patiënten die lijden onder de bijwerkingen van hun oncologische therapie. Hierdoor weten we wat patiënten precies nodig hebben om hun levenskwaliteit drastisch te verbeteren.

Pharmaceutical evidence

Onze producten worden ontwikkeld op basis van wetenschappelijke evidentie. Dat betekent: op basis van systematisch onderzoek, wetenschappelijk onderbouwd bewijs en alle expertise van specialisten in de oncologie.

Nevenwerkingen van kankertherapie verzachten en verminderen? Vertrouw op de baanbrekende Belgische verzorgingsproducten van Ocare Pharma.

Het idee voor Ocare Pharma ontstond toen enige tijd geleden beide zaakvoerders geconfronteerd werden met kanker in hun naaste familie- en vriendenkring. Naast de lichamelijk belastende therapie met bijhorende nevenwerking en mentale belasting en de weerslag op zowel persoonlijk als sociaal functioneren, werden ze geconfronteerd met een gebrek aan gerichte verzorgende en ondersteunende producten. Het idee groeide om, vanuit de ervaringen en de noden van de oncologische patiënten, een totaal aanbod van producten voor ondersteunende zorg specifiek voor patiënten ...

Ocare Pharma in de media

De bekendmaking van onze samenwerking met LRM, in de vorm van een KlimOp-lening, kreeg heel wat aandacht in de pers. Zo werd onze CEO, Peter Voortmans, geïnterviewd over onze Belgische verzorgingsproducten voor mensen die huid- en haarproblemen ondervinden tijdens en na hun behandeling voor kanker op het VRT-Journaal (middag- en avondjournaal van 5/4/24), in Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, Made in Limburg... 

Klik hier voor het volledige persbericht over onze samenwerking met LRM.

Vragen of feedback in verband met het gebruik van onze producten?